Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

A Panorama® teszt a leggyakoribb magzati kromoszóma rendellenességeket szűri anyai vérből, kockázatmentesen. A Panorama® a legújabb generációs terhességi szűrőteszt (NIPT), amely a világon egyedüliként képes megkülönböztetni az anyai és a magzati DNS-t, így biztosítva a lehető legpontosabb eredményt a szűrt rendellenességek és a magzat nemét tekintve.

 

Nem csak egyes, de ikerterhességekben és petesejt donáció esetén is a Panorama® a legmegbízhatóbb szűrőteszt a kismamáknak. A Panorama® az egyetlen olyan NIPT, amely nem csak a 12. terhességi héttől, hanem az első trimeszterre is validált, így már a 9. héttől biztos eredményt kaphatsz!

 

A június hónapban Panorama tesztet igénybevevő kismamák között kisorsolunk egy Coletto Dante 3 az 1-ben babakocsit. A sorsoláson minden olyan kismama részt vehet, akinek a Panorama teszt mintája 2021. június 1-je és 30-a között érkezik be laboratóriumunkba, mintavételi helytől függetlenül.1

 

A Coletto márka legújabb Dante babakocsija azoknak a szülőknek, akik az eredeti megjelenést értékelik. A Dante babakocsit visszafogott kiegészítői és időtálló eleganciája jellemzi.

 

A nyereményt kupon formájában adjuk át, így választhatsz a sok különleges szín közül. A babakocsiról bővebben a babaverda.hu oldalán tudsz tájékozódni!

 

A sorsolást 2021. július 2-án tartjuk, délelőtt 10 órakor. A nyertest emailben és telefonon is értesítjük. A nyeremény átvétele személyes vagy postai úton történik.

 

1. Amennyiben nem szeretnél részt venni a sorsoláson, kérjük jelezd az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkön! 

2. A nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata az alábbiakban olvasható.

 

PentaCore Lab Kft. (PentaCore) - Clever Media Kft. (BabaVerda) Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

 

 

1.     Szervező: Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a PentaCore Lab Kft. (1094 Budapest, Bokréta u. 5.).

2.    A Játékos

2.1. A Szervező által meghirdetett Játékban minden a május hónapban Panorama tesztet igénybevevő kismama részt vehet.

2.2. A játékból ki vannak zárva a Szervező alkalmazottai és azok közvetlen hozzátartozói.

3.       A játék mechanizmusa:

3.1. A Szervező a Játékot a Kismamák részére a Szervező hivatalos Facebook oldalán, a Kismama és egészség oldalán, és a www.panoramateszt.hu oldalon keresztül hirdeti meg.

3.2. A nyereményjáték 2021. június 1-től 2021. június 30. napjáig tart.

3.3. A Szervező nyereményjátékot hirdet mindazon Kismamák között, akinek a Panorama teszt mintája 2021. június 1-je és 30-a között érkezik be a PentaCore laboratóriumba, mintavételi helytől függetlenül.

3.4. A nyeremény sorsolására 2021. július 2-án kerül sor, délelőtt 10 órakor. A sorsolás nyertesét a Szervező emailben és telefonon is értesíti. Amennyiben a Játékos értesítése a Szervező részéről a sorsolástól számított 5 munkanapon belül nem vezet eredményre, akkor a nyeremény átadását a Szervező a pótnyertes részére bonyolítja le egyező módon. A nyertes a nyereményt személyesen vagy postai úton kapja meg.

4.       A Játék időtartama

A Játék kezdőnapja: 2021. június 1. 00:00 óra

A Játék zárónapja: 2021. június 30. 23:59 óra.

5.       Sorsolás

A nyeremény sorsolásának időpontja: 2021. július 2. 10:00 óra.

6.       Nyeremény

6.1. A Szervező által meghirdetett sorsolás keretében az alábbi nyereményt sorsolja ki a 3.4. pontban meghatározottak szerint: 1 db Coletto Dante 3 az 1-ben babakocsi vásárlására feljogosító kupon, amely a BabaVerda áruházban vásárolható meg a Kismama által kiválasztott színben.

6.2. A nyeremény másra át nem ruházható. A nyeremény pénzre át nem váltható.

6.3. A nyereményhez tartozó adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli.

6.4. A Szervező a 3.4. pont szerinti nyertesen felül további pótnyerteseket sorsol ki, összesen 2 főt.

6.5. A Szervezőt a nyeremény fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot a játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosítását, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a PentaCore Laboratórium Facebook honlapján, a Kismama és egészség Facebook oldalon és a www.panoramateszt.hu oldalon. A nyereményjátékban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Amennyiben a nyertes a nyereményt 30 napon belül nem veszi át, úgy a sorsolás pótnyertese válik jogosulttá az adott nyereményre, akit a nyereményéről a fentiek szerint értesít a Szervező.

7.       Adatkezelés

7.1. A Szervező jelen részvételi- és játékszabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó törvényeknek megfelelően kezeli a Játékosok személyes adatait.

7.2. A Játékos téves adatszolgáltatásából (postázási címelírása, hibás e-mail cím, név elírása stb.) eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

7.3. A részletes adatkezelési tájékoztató megtalálható a https://www.pentacorelab.hu/jognyilatkozat oldalon.

7.4. Hozzájárulás visszavonása

Az Adatkezelő tájékoztatja Önt, hogy hozzájárulását bármikor, bármilyen korlátozás vagy indokolás nélkül díjmentesen visszavonhatja az alábbi e-mail címre küldött e-mai útján (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) vagy az alábbi levelezési címre küldött postai levélben (PentaCore Lab KFt. 1094 Budapest, Bokréta utca 5.)

8.   A részvételi- és játékszabályzat Játékos általi elfogadása

8.1. Játékos a Játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja jelen részvételi- és játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt.

9.   Záró rendelkezések

9.1. A Játék tekintetében a magyar jogszabályok az irányadók. A Játék során a jelentkezésekkel összefüggésben szerzett valamennyi adat csak a jelentkezők által a jelentkezéskor adott hozzájárulásnak, a jelen játék- és részvételi szabályzatnak és a Facebook elveknek megfelelően használható fel.

A játékot a Facebook nem szponzorálja, nem támogatja és nem hozható kapcsolatba vele. A Játékos az adatait a Játék Szervezőjének bocsátja rendelkezésére, nem a Facebooknak. A Játékos által megadott információk csak a játékadminisztráció céljára lesznek felhasználva. A Facebook nem vesz részt a Játék szervezésében, ezért a Játékban való részvétellel kapcsolatban teljeskörűen és hiánytalanul mentesül a Játékból eredő kötelezettségek alól.

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s