Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Pentacore Laboratóriumban továbbra is arra törekszünk, hogy a koronavírus okozta járványügyi helyzetben a hatósági előírásoknak maximálisan megfelelve védjük ügyfeleink, valamint kollégáink egészségét.

A fontos és halaszthatatlan vizsgálatainkat a várandós kismamák részére továbbra is elvégezzük.  

Az alábbi változtatásokat vezettük be, hogy csökkentsük az orvos-beteg találkozók számát:

1.) Pácienseinknek nem kell elhagyniuk otthonukat, ugyanis szakértőink komplex felvilágosítást adnak online konzultáció, valamint telefonos tanácsadás keretében, ahol minden kérdésre választ kapnak.  Kollégáinkat a nap 24 órájában kereshetik az ingyen hívható zöld számunkon: 06 80 69 69 69 vagy az info [kukac] pentacorelab.hu email címen és a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

  2.) Az adminisztratív ügyintézés menetét is egyszerűsítettük, így Önöknek nem kell aggódniuk a többszöri személyes találkozók miatt, így csak az előre megbeszélt időpontban kell befáradniuk a vérvételre. Ezzel jelentősen lecsökkentjük a személyes érintkezés és rendelőben tartózkodás idejét.

 

 Az eddigi tapasztaltok és visszajelzések alapján pozitív fogadtatásnak örvend az online szolgáltatásunk bevezetése, mindez megerősíti Laboratóriumunkat abban, hogy valóban mindent megteszünk az ügyfeleink és kollégáink egészségéért még ebben a nehezített helyzetben is. 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s