Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Novemberben az első száz, a PentaCore Laboratórium mintavételi helyén (Bokréta utca 7.) Panorama® tesztet igénybe vevő kismama meglepetést kap!*

A Panorama® tesztre bejelentkezni online a www.panoramateszt.hu oldalon vagy a 06-80-69-69-69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet!

 

A Panorama® teszt egy olyan kockázatmentes vizsgálat várandósok részére, ami a leggyakoribb magzati kromoszóma rendellenességeket szűri. A Panorama® a legújabb generációs terhességi szűrőteszt (NIPT), amely a világon egyedüliként képes megkülönböztetni az anyai és a magzati DNS-t, így biztosítva a lehető legpontosabb eredményt a szűrt rendellenességek és a magzat nemét tekintve.

 

Nem csak egyes, de ikerterhességekben és petesejt donáció esetén is a Panorama® a legmegbízhatóbb szűrőteszt a kismamáknak. A Panorama® az egyetlen olyan NIPT, amely nem csak a 12. terhességi héttől, hanem az első trimeszterre is validált, így már a 9. héttől biztos eredményt kaphatsz!

 

A világon elvégzett Panorama® tesztek száma meghaladta a 3.000.000-t, így ennek megünneplésére szeretnénk kedveskedni a kismamáinknak!

 

*Az akció a 2021. november 2-a és 2021. november 30-a közötti mintavételre bejelentkező kismamákra érvényes, akik mintavétele a 1094 Budapest, Bokréta utca 7 szám alatti Genetikai Szakrendelőnkben történik. Az első száz bejelentkező meglepetést kap, akár online, akár telefonos bejelentkezés esetén is.

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s